O statiune linistita si cosmopolita, aceasta este descrierea mea in 2 cuvinte pentru aceasta statiune. Recunosc ca imi doream sa imi petrec concediul in aceasta statiune , dar fiindca bugetul nu mi-a permis am ales Fuengirola de unde am plecat cu un autobuz local catre statiunea Marbella.

Puteti lua autobuzul nr. M220 (pe care insa nu il recomand ). Acesta opreste in fiecare statie pe traseu, iar durata calatoriei pana in statiunea Marbella este de aprox 80 min, iar costul biletului este de 3.37 Eur / sens / pers.

Cu exact acelasi tarif la intoarcere am luat autobuzul NR. 60 Directo cu care am facut doar 30 min ( acesta este cursa directa, care nu opreste pe traseu in nici o statie).

Plaja din Marbella nu este foarte lata, dar este suficient de lunga astfel incat sa nu fie aglomerata si are un nisip fin.

Aceasta este strajuita pe tot parcursul de o faleza foarte frumosa cu palmieri, bancute si mici terase cochete.

Dupa plimbarea pe faleza statiunii am mers catre zona veche a statiunii Marbella ( centrul vechi). Mi-a placut enorm de mult, este plin de stradute inguste cu pereti albi, flori colorate in ghivece albastre si balcoane decorate in stil andaluz.

Va las pe voi sa descoperiti in imagini acesta minunata statiune de pe Costa del Sol a Spaniei unde va recomand un sejur de cel putin 7 nopti.

Peste tot gasesti mici terase si piatete cu oameni veseli si relaxati.

Daca si tu vrei sa despoeri aceasta minunata destinatie imi poti transmite un mesaj pe adresa camelia.velicu@pinkytravel.ro .