Buna dargilor, pentru a 4-a oara, anul acesta, am decis inca din luna Ianuarie sa ne petrecem iar vacanta la mare in Bulgaria la hotel ” Topola Skies Resort & Aquapark”.

Acesta este un complex de 4* situat pe faleza inalta a Marii Negre cu o panorama superba a marii, pe langa petrecerea unui sejur la mare este un loc ideal si pentru organizarea unor evenimente importante din viata cum sunt, nunti, evenimente corporate, etc…

Complexul este alcatuit din cladiri cu 2 etaje in care sunt numai apartamente cu 1 si 2 camere complet utilate si o cladire nou construita in 2018, cu 3 etaje in care se gasesc camere duble cu pat dublu si o canapea extensibila.

Complexul beneficiaza de 5 piscine dintre care o piscina infinity situata pe buza dealului si una cu apa calda care se inchide prin usi glisante in perioadele ploioase, 2 piscine pentru copii mai mici cu topogane mai mici.

Sistemul de servire a mesei este All Insclusive, complexul beneficiaza de 2 restaurante (fiecare cu terasa) si de 3 baruri situate langa piscine.

Pentru divertisment hotelul ofera intrare gratuita in Aquapark, la zona de catarari, terenuri de fotbal, volei, tenis de camp, tenis de masa, biliard, teatru de vara in care se organizeaza spectacole, situat cu o vedere spectaculoasa la mare.

Intregul complex este imprejmuit cu gard, la intrare exista o bariera de acces, iar parcarea este gratuita si pazita permanent.

De la hotel exista microbuze care fac transferul catre si de la plaja. O plaja (ca in Grecia) cu un perete de stanca in spate, nisip fin, o mare curata si frumoasa, de zici ca esti la o alta mare.

Suntem la 50 km de Vama Veche, dar peisajul este cu totul altul.

Masurile luate de bulgari in cadrul complexului sunt legat de distantarea meselor in cadrul restaurantului, purtarea mastilor de catre personalul care te serveste, in dreptul meselor de autoservire sunt montate panouri transparente de pexiglas, iar mancarea este servita de personalul hotelului la indicatia fiecarui turist.

Este un complex potrivit atat familiilor cu copii cat si cuplurilor sau persoanelor care doresc sa se bucure de o vacanta linistita si relaxanta.

Pentru cei care aleg ca destinatie Bulgaria, anual acesta, va spun ca nu avem nevoie de test Covid, nu suntem carantinati, si nu mai este necesara nici completarea unei declaratii la vama.

In acest moment nu exista nici o restrictie pentru cei care aveti rezervare in Bulgaria. Vacanta placuta!