Pentru o vacanta activa, de neuitat alege una sau mai multe variante de distractie din Antalya!

Daca te-ai gandit sa iti petreci vacanta in Antalya, Turcia si nu stii ce ai mai putea vizita in timpul sejurului tau, iti voi transmite mai jos care sunt principalele obiective si activitati pe care merita sa le incluzi in programul vacantei tale.

Turul orasului Antalya

Unde vei avea ocazia sa vezi casele otomane si minaretul rosu care este simbolul Antalyei, iar in centrul orasului veti avea timp liber pentru a vizita magazinele de bijuterii in care sa iti exersezi arta negocierii.

Acvariul din Antalya

Vei descoperii o diversitate incredibila a vietii marine, avand posibilitatea sa vezi specii din marile si oceanele lumii. Acest acvariu are cel mai lung tunel din lume: 131 m lungime si 3 m latime.

Pamukkale

Terasele de calcar de la Pamukkale, fac parte din patrimoniul UNESCO, unice in lume, s-au format cu ajutorul izvoarelor cu apa termala. In aceasta excursie se mai viziteza si Cetatea Pergama, Hierapolis, Termele Romane, Agora, Teatrul Antic, Mormantul Sf. Filip si Necropolis (orasul mortilor, cu peste 12.000 de morminte). Puteti face si o baie in piscina Cleopatrei, este o piscina cu apa termala cu o temperatura de 27 grade si minunate efecte terapeutice, despre care legendele spun ca se afla la ofiginea tratamentelor de intinerire a Cleopatrei.

Demre, Myra, Kekova

Pasind de-a lungul muntilor Taurus, care se pierd in limpezimea Marii Mediterane ajungi in orasul antic Myra, astazi cunoscut sub numele de Demre, localizat la 25 km de Finike. Aici veti admira mormintele zidite in munte datand din sec. 4 i.d.Hr, teatrul greco-roman, Biserica si mormantul Sf. Nicolae.

Baia turceasca

Vizita unei bai turcesti va fi o experienta de neuitat in cadrul sejurului tau din Antalya. Dupa o sauna, peeling efectuat cu spuma si manusa traditionala, un bine meritat masaj cu uleiuri naturale, te va face sa te simti relaxat si plin de energi.

Croaziera pe mare

Plimbare cu yahtul pe costa Antalyei, cu opriri pentru baie in mare, masa de pranz pe yaht, muzica dans si voie buna!

Rafting

Pentru amatorii de distractie si adrenalina, puteti alege o plimbare cu barcile pneumatice de 8 – 10 persoane pe raul Koprucay, un traseu de 12 km special ales pentru amatori .Veti putea filma si face poze pe traseu, iar pranzul de tip picnic va fi servit pe malul raului!

Land of Legend

In parcul de disractii ” Land of Lagend” vei avea parte de o experienta plina de distractie, aventura si evenimente surprinzatoare. O zi de distractie pentru fiecare in care te vei simti copil alaturi de copii.

Jeep Safari

Vei avea posibilitatea sa petreci o zi de aventura cu jeepul strabatand poteci de munte, sate de nomazi, paduri de pin si piscurile muntilor Taurus.

Orice excursie vei alege, cu siguranta iti va transforma vacanta ta in Antalya intr-o vacanta activa si de neuitat!