Toti cautam fericirea! Mereu citesc ca ea este atat de aprope de noi si imi spuneam in gand: ” Ce usor este sa spui/scrii asta, dar mai greu este sa o gasesti pentru tine”. Si cu acest gand in minte am pornit din Bucuresti spre „Parcul Natural Comana” situat asa cum am invatat in facultate in „Zona turistica Imprejurimile Bucurestiului ” – la aproximativ 40 km de Bucuresti.

In zona Delta Neajlovului si a zonei de agrement amenajata in jurul acesteia am fost de mai multe ori (voi scrie intr-un alt articol mai multe detalii), dar acum vreau sa va transmit cum am simtit eu fericirea ” in lucruri marunte si pe care le gasim foarte aproape de noi” – asa cum se spune.

Sotul meu a copilarit prin aceasta zona ” Parcul natural Comana” si-a amintit brusc ca in satul Vlad Tepes care apartine de Comuna Comana acum aproape 20 ani in aceasta perioada din an, mai exact in luna Mai era ” Sarbatoarea Bujorului”. Deci am plecat spre satul Vlad Tepes pentru a descoperii miunatele flori de primavara (pe care le iubesc!) si asa cum am citit undeva – florile sunt modalitatea prin care Dumnezeu ne rade noua oamenilor pe pamant (defapt eu consider ca Dumnezeu este in noi si atunci ” noi” suntem cei care radem :)) (suntem fericiti ! ) – acea fericire pe care toti o cautam.

Ajunsi la destinatie, am descoperit o frumoasa padure de fag, cu numeroase trasee pe care te poti plimba pe jos sau cu bicicleta, liniste, ciripit de pasarele si un loc perfect pentru a monta un hamac si a lenevii cu o carte buna (asta numesc eu fericirea).

Ulterior am descoperit si motivul deplasarii nostre acel loc plin cu bujori salbatici pe care sa ii admiri si de care sa te bucuri.

Deci fara costuri mari, fara mult timp alocat, eu am reusit sa fiu fericita exact asa cum am citit peste tot .

Sper ca am reusit sa va retin pentru putin timp atentia si sa constientizati in fiecare iesire, aspectele din jurul vostru care va aduc fericirea . Nu este necesar sa plecam doar in destinatii indepartate sau scumpe pentru a gasii fericirea.