Vacanta in Benidorm

Benidorm, este o statiune situata pe Costa Blanca, cu o plaja foarte lata, nisip fin, decorata cu Blue Flag si cu o intrare foarte lina in mare.

Plaja din Benidorm

Apa marii este foarte calda pe Costa Blanca (eu am petrecut un sejur de 7 nopti in luna Iulie), si comparativ cu Costa del Sol (unde am fost tot in luna Iulie si unde apa era mult mai rece), recomand Costa Blanca.

Pentru a strabate statiunea de la nord la sud, trebuie neaparat sa ei un autobuz local, statiune fiind foarte mare si distantele foarte lungi.

Statiunea Benidorm este foarte bine pozitionata pentru cei care iubesc vacantele active combinate cu zilele de relaxare la plaje, puteti vizita si cele 2 orase importante si foarte frumoase ale Spaniei, Valencia si Alicante.

Pe langa vizitarea acestor 2 orase puteti include in programul vostru si Parcul de aventura Terra Mitica care se afla la 5 km de statiunea Benidorm.

Statiunea Benidorm dispune de multe hoteluri, aparthoteluri si camere de inchiriat, numeroase restaurante si o promenada lunga care insoteste toata plaja statiunii.

Promenada statiunii Benidorm

Noi am zburat cu Tarom din Bucuresti pana in Alicante, de unde am avut asigurat un transfer care a durat aproximativ 40 minute pana la hotelul Grand Bali, unde am fost cazati.

Hotelul Grand Bali este cel mai inalt hotel din Europa, are 52 de etaje. Noi am ales varianta de cazare cu demipensiune si pot spune ca meniul a fost foarte diversificat. Este un hotel potrivit familiilor cu copii, zilnic erau activitati organizate la piscina, iar distanta pana la plaja este mica, (hotelul nu este situat chiar pe plaja).

Hotel Grand Bali – Benidorm

Recomand statiunea Benidorm pentru plaja cu nisipul fin, apa marii si variantele diverse pentru o vacanta activa.

Balconul Europei si Faleza din Benidorm