Aproape de Romania, situat la 50 km de Vama Veche si la 8 km de statiunea Balcik, complexul Topola Skies Resort & Aquapark este situat pe un deal, inconjurat de terenuri de golf si cu o panorama impresionanata si totodata foarte relaxanta asupra Marii Negre.

Apusurile de soare va vor face sa traiti clipe cu adevarat pline de liniste sufleteasca si fericire.

Complexul este alcatuit din apartamente cu 1 si 2 dormitoare, iar din anul 2018 s-a construit o noua anexa cu camera double si un Aquapark care include o piscina cu valuri si trasee de catarat.

Tipul de masa servit este All Inclusive.

Plaja complexului este intima, asemanatoare cu cele din Grecia, situate la baza unui perete de stanca si la care puteti ajunge foarte usor cu un shuttle-bus de la hotel, cu masina personala sau chiar pe jos pe un traseu de aprox. 15 min.

Datorita pozitiei sale intr-un golf, apa marii este foarte curata si de un turcoaz superb, exact ca in destinatiile exotice.

Este una din putinele destinatii in care am revenit mai multi ani, datorita:

Distantiei mici fata de Romania

Peisajului in care este amplasat complexul

Plaja intima si linistita

Piscina infinity pool cu o panorama superbaCamerele (apartamentele) mari, ideale pentru familiile cu copii.

De cand are aquapark nu am ajuns, dar anul acesta in vara am rezervat un nou sejur pentru a ne bucura si de noua facilitate a complexului, aquapark-ul.

Va recomand acest complex si pentru pozitia sa atat de apropriata de statiunea Balchik, unde va puteti bucura de castelul Reginei Maria si de gradinile inpresionante ale acestuia. Tot la mica distanta de complex,  puteti vizita si Cap Kaliakra, plaja Bolata sau puteti merge la Ferma de midii Dalboka pentru o portie de scoici proaspete crescute la fermă lor, precum şi specialitaţi din peste.